Comunicat de presa, 20 decembrie 2013

300 de copii nevoiasi au primit cadouri in campania umanitara de Craciun


In cadrul campaniei umanitare “Ai vrea sa fii Mos Craciun pentru un copil din central de plasament?”, Asociatia Echipa Omenirii a ajuns cu pachete la peste 300 de copii defavorizati din Bucuresti si Singureni.

Dupa o luna de pregatiri intense, campania umanitara a debutat cu o petrecere de Mos la centrul de plasament Ciresarii II, unde 50 de copii au cantat colinde, au primit cadouri generoase si s-au bucurat de atmosfera magica de sarbatori, alaturi de voluntarii asociatiei. Apoi Mosul s-a adunat de pe carari vazute si nevazute,

Read more

Comunicat de presa, 24 mai

"Suflete si Acuarele" un eveniment aducator de culoare in inimile noastre!

In data de 19 aprilie 2013, am avut ocazia sa ne bucuram de un eveniment special organizat la sediul central Piraeus Bank din Sos.Nicolae Titulescu - o expozitie de pictura cu vanzare in scop caritabil.


Piraeus Bank s-a alăturat astfel initiativei Asociatie “Echipa Omenirii”  de a susține tinerele talente provenite din medii defavorizate si din centre de plasament. Expozitia a gazduit lucrarile micilor artisti - Agata (15 ani) si ale copiilor din centrul de plasament “Ciresarii”.

Read more

Comunicat de presă, 16 mai 2013

Asociatia non-profit Echipa Omenirii

  Asociația Echipa Omenirii are nevoie de sprijinul a 40 de voluntari pentru amenajarea curții Cireșarilor

 

Sâmbătă, 18 mai 2013 de la ora 10,00, începe amenajarea spațiului verde ce aparține centrului de plasament Cireșarii II. Proiectul “La treabă, cireșari!” este inițiat de Asociația Echipa Omenirii, organizație ce susține dezvoltarea acestui centru.

Pentru buna desfășurare a demersului, asociația are nevoie de un număr de 40 de voluntari entuziaști și binevoitori, care să ajute la lucrările de săpătură, nivelare și amenajare a terenului de 1500mp.

Dacă ești iubitor de natură, soare și copii, te asteptăm și pe tine sâmbătă, 18 mai! Vino cu voie bună, energie și chef de treabă! Adu și uneltele și echipamentul de săpat!

Read more

Comunicat de presa, 13 aprilie

Atelier de educatie sexuala si relationare

Sambata, 13 aprilie 2013, Echipa Omenirii organizeaza o noua activitate cu caracter educativ dedicata copiilor si tinerilor din centrul de plasament de stat de la Peris. Derulat in cadrul proiectului „Suntem creatorii vietii noastre”, evenimentul vizeaza educatia sexuala si relationarea si va fi sustinut de catre voluntarii asociatiei, beneficiari fiind un numar de 18 copii si tineri cu varstele cuprinse intre 14-20 ani.

El abordeaza tematica sexualitatii si a relationarii feminin masculin, relationarea in cuplu.

Read more

Comunicat de presă, 19 ianuarie

„Impreuna devine posibil”

Sambata, 19 ianuarie 2013, a avut loc la sediul asociatiei non-profit Echipa Omenirii,  evenimentul „Impreuna devine posibil”, organizat pentru copiii din cadrul proiectului “Suntem creatorii vietii noastre - Centru de dezvoltare personala”, dedicat copiilor si tinerilor din centrul de plasament de stat de la Peris.  

Coordonati de Alina Goanta, Life and Business Coach, cei 15  participanti au fost implicati in jocuri menite sa ii ajute la dezvoltarea initiativei, responsabilitatii si lucrului in echipa.

Read more

Comunicat de presă, 23 februarie

Echipa Omenirii, din nou alaturi de copiii din Peris

Sambata, 23 februarie 2013, Echipa Omenirii organizeaza o noua activitate cu caracter educativ dedicata copiilor si tinerilor din centrul de plasament de stat de la Peris. Derulat in cadrul proiectului „Suntem creatorii vietii noastre”, evenimentul vizeaza lucrul in echipa, precum si activitati de educatie non-formala si va fi sustinut de catre voluntarii asociatiei, beneficiari fiind numar de 12 copii din clasele I-IV.

Scopul actiunii il reprezinta dezvoltarea abilitatilor de comunicare, imaginatiei si creativitatii micutilor, precum si aprofundarea cunostintelor de matematica si limba romana insusite la scoala.

Read more