Voluntariat

voluntariat

"Salvarea acestei lumi sta in inima omului, in puterea lui de a gandi, in smerenia si in responsabilitatea lui." Vaclav Havel.

Voluntariatul este acel mod prin care daruim cu pasiune si bucurie si este o buna oportunitate de dezvoltare personala si evolutie spirituala. Prin voluntariat cunoastem oameni noi si moduri noi de a activa in societate. Probabil ca nu vom reusi sa schimbam lumea, dar in mod sigur vom reusi sa ne schimbam pe noi, prin acte constiente de generozitate si atentie in jurul nostru. Iar o lume in care oamenii traiesc constient este o lume in care lipsurile si singuratatea sunt mai putine.

In asociatia Echipa Omenirii ne implicam in actiuni pentru oameni si planeta. Tu pe cine doresti sa ajuti?

In mod constant suntem receptivi si deschisi la suferintele celor mai putin norocosi decat noi. Apreciem actiunea unita a oamenilor si ne dorim sa creem legaturi intre generatii, astfel incat nimeni sa nu sufere de singuratate sau sa se simta inutil. Organizam  frecvent campanii umanitare, evenimente, strangeri de fonduri pentru cauze sociale, familii nevoiase cu copii, categorii defavorizate, batrani cu mijloace limitate de trai si fara ajutor. Alege o campanie, proiect sau un caz social si ofera ce poti tu mai bine: timp, abilitati, ajutor financiar sau material.

Oportunitati de voluntariat permanente: social media si content editor. Lucram de acasa, in timpul pe care ni-l stabilim singuri. Voluntarii nostri sunt de pretutindeni, oricine poate aplica voluntar in Echipa Omenirii.   

Implica-te si tu cu o donatie sau fii voluntar in campaniile noastre! Scrie-ne pe pagina de contact daca crezi ca poti fi de ajutor. Te asteptam in Echipa Omenirii!

In foto, noi la amenajarea curtii centrului de plasament Ciresarii 2 din Bucuresti, sector 5. :)