Bogdan Serbanica

Am fost foarte impresionat de implicarea angajatilor Piraeus Bank si gestul pe care l-au facut este mai departe de valori materiale. Poate ca pentru colegii care au luat tablourile a fost in primul rind un gest de solidaritate si umanitate, insa pentru copii inseamna mai mult decat atat – e increderea ca au facut un lucru frumos, care este apreciat, ceea ce le da aripi sa mearga mai departe.
(Bogdan Serbanica - educator in cadrul Centrului de Plasament “Ciresarii”, reprezentant al tinerilor artisti in cadrul expozitiei organizate la sediul Piraeus Bank.)

Familia Popa 4 membri, cart. Ghencea

Ne-ati ajutat enorm, trimitindu-ne aceste produse si nu stiu cum sa va multumesc, pentru noi conteaza foarte mult, pentru ca efectiv nu aveam ce manca. VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA!

Ioana Marinescu

A fost primul eveniment din cadrul programului « Suntem creatorii vietii noastre »  la care am participat si marturisesc ca a fost o lectie extraordinara pentru mine. In ciuda vietii grele pe care au dus-o si o duc, acesti copii au un potential urias, sunt deschisi si dornici sa se exprime, asteapta doar un semn ca sunt ascultati si sprijiniti. Desi ochii le exprima tristete, fetele le rad, tanjesc dupa atentie, dragoste si aprobare. Cu siguranta participarea in cadrul acestui program ii va ajuta pe multi dintre ei sa isi gaseasca drumul in viata.

Maria Roman

Dragii mei,
Am fost aseara la vernisajul expozitiei de fotografie a lui Dan Mirica. Daca ar fi sa exprim intr-un singur cuvant cum a fost, acel cuvant ar fi MINUNAT. Dar daca nu m-as limita doar la un cuvant, as face un exercitiu de fericire, pentru ca exact asta am trait aseara, in raport cu toate cele patru planuri ale serii: Artistul, Lucrarile, Copiii si Publicul. Artistul a daruit neconditionat, cu dragoste si bucurie, Copiii au primit cu recunostinta, iar Publicul a fost martor exact la acest schimb intre Artist si Copii.

Citeste

Monica Chiroiu

Este nevoie de atat de putin, ca sa atingi sufletul unui om. E o lume mică asta în care trăim pentru că uite ce ușor poți să atingi pe altul.

Am dus copiii din centrul de plasament la o firmă de producție materiale publicitare și sufletul lor s-a deschis cu mirare și surpriză în fața atâtor lucruri extraordinare câte știu să facă oamenii, atunci când întâlnesc uneltele și tehnologia. Părerea lor este că au întâlnit MAEȘTRII, așa ne-au spus. Iar emoția celor trăite transpare atât de frumos din rândurile pe care ni le-au trimis în urmă vizitei.

Citeste