Maria Roman

Dragii mei,
Am fost aseara la vernisajul expozitiei de fotografie a lui Dan Mirica. Daca ar fi sa exprim intr-un singur cuvant cum a fost, acel cuvant ar fi MINUNAT. Dar daca nu m-as limita doar la un cuvant, as face un exercitiu de fericire, pentru ca exact asta am trait aseara, in raport cu toate cele patru planuri ale serii: Artistul, Lucrarile, Copiii si Publicul. Artistul a daruit neconditionat, cu dragoste si bucurie, Copiii au primit cu recunostinta, iar Publicul a fost martor exact la acest schimb intre Artist si Copii.

Publicul a vazut cum, asa cum spuneau Copiii in cuvantul lor de multumire, Artistul a daruit chiar daca ei nu au cerut si a mangaiat chiar daca ei nu s-au plans, Lucrarile expuse fiind puntea de legatura dintre Artist, Copii si Public, prin emotia transmisa, pentru ca, sa stiti, chiar este multa emotie in fotografia lui Dan Mirica.
Aseara am vazut bucurie, am vazut incantare, am vazut iubire daruita si am mai aflat ceva despre libertate. Libertate este raspunsul pe care Artistul l-a dat la intrebarea Copiilor "ce inseamna fotografia pentru dumneavoastra?"
Ziceti voi daca nu a fost MINUNAT... Atatea intr-o singura seara...

Va imbratisez cu mult drag,
Maria

AB0A5315

 

Pana pe 31 octombrie, expozitia Vis-a-vis este deschisa publicului spre vizitare la ceainaria Carturesti din Bucuresti.