Va invitam sa cititi despre ultimele noutati din asociatia noastra: initiative noi, campanii umanitare, anunturi si apeluri pentru voluntariat, impreuna cu articole pe categorii. Daca preferati, va puteti abona oricand la newsletter si primiti aceste materiale si pe email. Materialele mai vechi de un an sunt arhivate si le gasiti in dreapta paginii.

Pixabay.com

Directioneaza 3,5% pentru Echipa Omenirii!

In anii trecuti, cu ajutorul donatiilor materiale si financiare, sponsorizarilor si sumelor provenite din 2% si 3,5%, am organizat campanii umanitare care au ajuns la peste 1000 de copii nevoiasi si au angrenat multe resurse umane si companii din Romania. Pentru a ne continua initiativele, suportul fiecaruia este nepretuit pentru noi.

Citeste mai mult
Fapta buna Craciun
Fapta buna Craciun

Vrei faci o faptă bună de Crăciun?

Iată ce trebuie să știi ca să nu faci mai mult rău decât bine.
De curând o companie care produce ciocolată a anunţat că anul acesta de Crăciun va dona 10.000 de ciocolate unor copii nevoiaşi. Ideea lor a fost întâmpinată cu cel mai mare entuziasm de unii oameni, dar şi cu exasperare de mulţi dintre cei care lucrează în mod constant cu astfel de copii. De unde vine neînţelegerea?

Citeste mai mult
Filantropie

Filantropia si mediul de afaceri European concretizarea unei traditii

Majoritatea tarilor europene impartasesc o viziune comuna asupra importantei sprijinirii sectorului non-profit. In mare parte, reglementarile in domeniul fiscal la nivel european abunda in acordarea de facilitati/beneficii atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care aloca o parte din venit/profit unui ONG la alegere.

Citeste mai mult