Suntem cu Totii Una este credinta noastra esentiala si ideea care cu adevarat schimba totul.


Misiune

Echipa Omenirii este o asociație non-profit inființată în 2010,  apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane, integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate, protejarea mediului, promovarea valorilor umane, educația pentru schimbare și sănătate, susținerea bunăstării sociale și drepturile omului.

Implicarea activă în bunăstarea societații se face din iubire și respect pentru semeni, cu simțul responsabilității pentru efectele noastre ca oameni și membri ai familiei extinse numite omenire. Fie că ne oferim să activăm în proiecte de susținerea mediului, fie că ne punem în slujba celor care au mai puțin, pentru ca într-o zi să se poată bucura de o viața decenta, activitațile noastre se fac cu pasiune și dedicare.

Viziune

Suntem cu Toții Una este credința noastră esențială și ideea care cu adevărat schimbă totul. Când ne regăsim în celălalt atât puterea cât și slăbiciunile, nu putem decât să ne îngrijim, iubim și sprijinim aproapele. Când îmbrățisăm și dăm sens Unimii noastre, în mod natural ne pasă de cel de langă noi, loc sau lucru.

Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar soluția se gasește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.

Valori

Cele 5 valori ale Echipei Omenirii sunt:
1.    Unitate
2.    Compasiune
3.    Responsabilitate
4.    Educație
5.    Egalitate de șanse