Monica Chiroiu

Este nevoie de atat de putin, ca sa atingi sufletul unui om. E o lume mică asta în care trăim pentru că uite ce ușor poți să atingi pe altul.

Am dus copiii din centrul de plasament la o firmă de producție materiale publicitare și sufletul lor s-a deschis cu mirare și surpriză în fața atâtor lucruri extraordinare câte știu să facă oamenii, atunci când întâlnesc uneltele și tehnologia. Părerea lor este că au întâlnit MAEȘTRII, așa ne-au spus. Iar emoția celor trăite transpare atât de frumos din rândurile pe care ni le-au trimis în urmă vizitei.

Oameni care nu ne cunoaștem, care am vorbit doar de câteva ori la telefon, oameni complet deosebiți și depărtați de distanțe și ocupații diferite, suntem aduși aproape de valori comune și de intenții bune.
Acestea sunt rezultatele unei activități din proiectul social Aripi pentru viitor, realizată în colaborare cu Dna arhitect Mariea Popescu-Greaca de la Fargo Design.

Mulțumim Fargo Design care ne-a invitat, transportat, găzduit și însoțit de-a lungul vizitei și voluntarilor noștri, Alexia Miulescu și Gabriela Niculea, care au ajutat că acest eveniment să aibă loc.