Comunicat de presa, 24 mai

"Suflete si Acuarele" un eveniment aducator de culoare in inimile noastre!

In data de 19 aprilie 2013, am avut ocazia sa ne bucuram de un eveniment special organizat la sediul central Piraeus Bank din Sos.Nicolae Titulescu - o expozitie de pictura cu vanzare in scop caritabil.


Piraeus Bank s-a alăturat astfel initiativei Asociatie “Echipa Omenirii”  de a susține tinerele talente provenite din medii defavorizate si din centre de plasament. Expozitia a gazduit lucrarile micilor artisti - Agata (15 ani) si ale copiilor din centrul de plasament “Ciresarii”.


expozitie de pictura cu vanzare in scop caritabilCine este Agata? Un copil talentat care picteaza cu la fel de mult har precum scrie versuri si proza, dar care are o situatie materiala precara. A impresionat si continua sa impresioneze prin realizarile ei artistice precum si prin numarul de diplome strans de-a lungul anilor in urma implicarii in diverse activitati extra-scolare.


In cadrul expozitiei organizate la sediul Piraeus Bank, Agata a vandut 7 tablouri, ceea ce a ajutat-o sa creada in continuare in abilitatile ei artistice si sa spere ca momentele frumoase din viata ei le vor depasi pe cele triste.
“Le multumesc tuturor celor care si-au rupt din timp si bani sa ma sprijine si sa ma incurajeze si promit ca pe viitor sa prezint lucrari care sa se ridice la un nivel al asteptarilor mai inalt.” (Agata).
 
Centrul de plasament “Ciresarii” gazduieste copii incercati de soarta, unii dintre ei demonstrand un real talent intr-ale picturii. Pentru acesti copii Centrul de plasament Ciresarii inseamna «acasa», inseamna «familie» si «frati».


In cadrul expozitiei organizate la sediul Piraeus, s-au vandut 16 tablouri pictate de “Ciresari”, iar suma obtinuta va fi utilizata in completarea fondurilor necesare pentru implementarea proiectului de amenajare a gradinii Centrului de Plasament – “La treaba, Ciresari!”


“Am fost foarte impresionat de implicarea angajatilor Piraeus Bank si gestul pe care l-au facut este mai departe de valori materiale. Poate ca pentru colegii care au luat tablourile a fost in primul rind un gest de solidaritate si umanitate, insa pentru copii inseamna mai mult decat atat – e increderea ca au facut un lucru frumos, care este apreciat, ceea ce le da aripi sa mearga mai departe.” (Bogdan Serbanica - educator in cadrul Centrului de Plasament “Ciresarii”, reprezentant al tinerilor artisti in cadrul expozitiei organizate la sediul Piraeus Bank.)
 
Multumim pe aceasta cale inca o data Piraeus Bank si angajatilor sai pentru implicarea in activitati cu impact social.

Despre proiectul "Suflete si Acuarele" puteti citi aici