Strangere fonduri pentru familie nevoiasa din Dolj

In cadrul stirilor Digi24 s-a difuzat in luna noiembrie a acestui an, un material (https://youtu.be/930ZaSpD9Ic) despre o familie nevoiasa din judetul Dolj. O batrana in varsta de 80 de ani are in grija 3 copii (10 ani, 7 ani si 5 ani), intr-o casa din paianta, cu mobilier primit din sat, toti patru traiesc dintr-o pensie de 800 lei. Copiii au fost abandonati de parinti si bunici, femeia le este strabunica si se straduie sa-i pastreze langa Dansa, de frica centrului de plasament.

Am contactat familia si am aflat ca nevoile lor sunt multe si orice ajutor este binevenit. Dar cea mai mare suferinta a batranei este sa nu-i fie luati copii.

Asociatia noastra doreste sa organizeze o campanie umanitara pentru aceasta familie si va invita sa luati parte alaturi de noi la aceasta fapta buna cu o donatie, oricat de mica. Putin de la fiecare inseamna mult atunci cand nu este deloc.
 
Din venitul mic pe care il are si la varsta sa inaintata, femeia se straduie sa ridice in curte o casa din BCA, ca sa aiba conditii mai bune pentru copii. Orice suma putem strange, dorim sa o transmitem mai departe cel tarziu pe 5 decembrie. Vom anunta rezultatul strangerii de fonduri si suma donata.
Daca doriti sa donati si alte lucruri necesare in casa sau pentru copii, ne puteti scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Detaliile pentru donatie:
ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON: RO21RNCB0065120374630001
Detalii transfer: Donatie pentru familia nevoiasa din Dolj
 
 
Sfarsit campanie: 5 decembrie

Impreuna suntem UNUL si ceea ce oferim altuia, noua ne oferim. Haideti sa dam o mana de ajutor!
 
Update 5 decembrie: In cadrul acestei campanii s-au strans donatii pana la aceasta data de 1091 Ron. Prelungim campania pana pe data de 15 decembrie, in speranta ca mai sunt persoane care vor sa doneze. 
 
Update 21 decembrie: Datorita generozitatii donatorilor nostri, am putut dona suma de 2211 Lei strabunicii octogenare Eugenia din Jud. Dolj. Speram ca acesti bani sa fie folositi pentru acoperirea nevoilor celor mai urgente ale familiei. Transmitem toata recunostinta noastra sustinatorilor acestei campanii!