Motto: sa traim si sa experimentam

Dupa cum se vede si pe blog, am avut o perioada de respiro in ultimul timp si poate sunteti nedumeriti unde am disparut? Ne-am domolit putin ritmul ca sa ne tragem sufletul si poate ca va ganditi ca asta s-a si intamplat... dar, surpriza! Nu chiar, ba deloc. Probabil ca nu suntem genul care apreciem relaxarea, pentru ca viata noastra, ma refer la cea a voluntarilor din asociatia noastra este sa traim intens, cu pasiune fiecare secunda. Sa traim si sa experimentam, cam acesta ar fi motto-ul.

Dupa cum spuneam, ne-am oprit o clipa din suvoiul de idei si planuri, strategii si proiecte si tocmai cand incepusem sa ne obisnuim cu un ritm mai putin alert, fiecare a considerat ca sunt lucruri restante si visuri netraite inca, chiar langa cei dragi. In varianta super scurta a acestei relatari, de fapt vreau sa va povestesc ca in viata noastra au aparut doi bebelusi, o casatorie, un divort, o super promovare la slujba si multe sperante implinite. Nu va ganditi ca toate la o singura persoana, ca aceasta nu-i o poveste horror, ci la fiecare din voluntarii nostri viata a luat o mica sau mai mare turnura. A meritat sa ne oprim putin? Noi credem ca da, pentru ca acum suntem mai impacati, mai impliniti personal, mai limpezi, mai bucurosi sa oferim si mai dedicati ca oricand.

Ca dupa orice eveniment important in viata unui om, este necesar un timp de acomodare si adaptare, asa ca inca activam in ritm redus, dar din ce in ce mai hotarat. Si n-ar fi foarte exact daca as spune ca ne-am oprit definitiv din a face fapte bune in domeniul nostru favorit social/de caritate, printre picaturi am mai adunat donatii pentru bebelusii nevoiasi care ne-au iesit in cale, am sprijinit proaspetii parinti cu ce ne-a fost la indemana si astfel ne-am mentinut inima deschisa si disponibila.

Poate unii dintre voi va intrebati, bine, bine, dar cu site-ul ce s-a intamplat? Pentru cine nu stie, site-ul asociatiei a fost inactiv cateva luni bune si aici trebuie sa marturisim ca am avut o problema tehnica. Serverul pe care am avut site-ul gazduit a fost vulnerabil unor agresiuni cibernetice si printre site-urile afectate a fost si al nostru. Acesta este un lucru cu care suntem obisnuiti deja, de obicei ne ocupam rapid de restaurare, dar de aceasta data fiecare dintre noi era cu atentia si prioritatile in alta directie si asta a fost. Cand ne-am adunat de pe carari, am refacut si reconstruit site-ul de la zero (arata mult mai bine acesta, asa-i?) si am schimbat gazduirea. Si de-acuma suntem buni de treaba! Oricum ne plictisisem deja...

Cam asta a fost. Multumim ca ati citit, va asteptam in echipa, ca avem multa treaba! :)

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments