Despre noi

Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și să ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Probabil că nu vom salva lumea, dar putem încerca să ne salvăm pe noi înșine de indiferență și egoism. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar răspunsul se găsește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.

Echipa Omenirii este o asociație non-profit inființată în 2010,  apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane și  integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate. Activam deasemenea in initiative de mediu pentru o planeta sanatoasa.

Suntem cu toții UNA! Suntem responsabili unii pentru ceilalți.

Iată valorile, viziunea și misiunea care ne animează, vezi care sunt membrii noștri și echipa de coordonare sau dacă dorești să ni te alături în echipă, află despre proiectele și inițiativele noastre. Rapoartele financiare anuale se gasesc actualizate pe site-ul Ministerului de finante

ASOCIAȚIA ECHIPA OMENIRII
Sediu: Str. 22 Decembrie 28/26, Baia Mare, jud. Maramures
C.I.F. : 27890300
R.A.F. 188/28.12.2010
CONT LEI:  
RO21RNCB0065120374630001
BANCA:
BCR