Mos Craciun, fii darnic si bun!

Campanie donatii Craciun
Campanie donatii Craciun

Anul acesta strangem fonduri pentru copilasii familiilor cu membri proveniti din centrele de plasament si care au participat in proiectele noastre sociale. Pentru ca familiile se descurca greu din punct de vedere financiar, dorim ca Mos Craciun sa fie practic si util si sa le aduca hainute, incaltaminte, scutece, o jucarie buna si putin ajutor pentru mami si tati.

Ce vom face? Colectam donatiile, cumparam produsele si le impachetam frumos, apoi le expediem familiilor in timp util, tocmai bine de pus sub brad.

Contribuie si tu cu o donatie pentru cadoul de la Mos Craciun pana pe data de 20 decembrie. Fondurile adunate se vor imparti in mod egal la toti copiii si cumparaturile se vor face in functie de varsta si nevoile specifice ale fiecaruia.

Transfer bancar

ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR BUCURESTII NOI

Online cu cardul

Click aici pentru link-ul de plata


Online prin Paypal

Trimite donatia ta catre adresa:
catalina.sursilov(at)humanitysteam.ro

 

Cadoul Mosului va aduce doar lucruri noi, asadar contribuie cu o donatie in lucruri noi sau cu o donatie financiara in contul asociatiei noastre. Daca ai si alte lucruri de donat pentru copii, te rugam sa le pastrezi pana dupa Anul Nou cand ne vom ocupa si de acelea. :)

Ajuta-ne postand pe retelele de socializare despre aceasta campanie umanitara de Craciun pentru copiii familiilor provenite din centrul de plasament. Fii ambasadorul acestei initiative si ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga si la acesti copilasi. Scrie-ne pe pagina de contact a site-ului daca mai sunt necesare si alte detalii.

Cine-l asteapta cu nerabdare mare pe Mos Craciun?