Baietel de 12 ani diagnosticat cu cancer osos

Dumitrescu Razvan Denis este un baiat de 12 ani din com. Ionesti diagnosticat in ianuarie 2021 cu cancer osos. Razvan mai are o surioara de 5 ani

si amandoi sunt doar in grija tatalui. In Romania solutia medicala propusa a fost amputarea piciorului, dar in Turcia copilului i s-a oferit sansa unui tratament pe care familia nu si-l poate permite.  Costul total al deplasarii in Turcia, chimioterapia si operatia se ridica la aprox. 70.000 Euro, bani pe care tatal nu-i poate oferi dintr-un salariu.

Pe 27 ianuarie 2021 Razvan este asteptat in Turcia pentru inceperea tratamentului, iar in cazul in care tratamentul nu are loc, viata acestui copil este in pericol. Spitalul se numeste "Emsey Hospital - Advanced Spine Surgery Center & Pediatric Oncology". Lansam aceasta campanie umanitara in speranta ca-l vom putea ajuta pe tatal copilului sa stranga suficienti bani pentru a beneficia de asistenta medicala din Turcia. 

Mai multe fotografii cu Razvan si biletul de externare puteti vedea AICI 

Detalii donatie:

Tata: Dumitrescu Florin

IBAN: RO15 RZBR 0000 0600 0795 4414

Sau click aici pentru o donatie rapida prin card catre asociatia noastra.

Update 28.01.2021

Multumita donatorilor si sustinatorilor din aceasta campanie, Razvan impreuna cu tatal sau au reusit sa plece ieri in Turcia. S-au strans bani pentru prima parte a tratamentului si cheltuielile esentiale deplasarii, dar inca mai este nevoie de ajutor financiar pentru a se aduna suma totala. Speram ca Razvan sa scape de operatie si sa-si recapete dreptul la viata prin acest tratament.

Orice donatie conteaza, nu ezita sa ajuti si tu! Da mai departe acest caz, iti multumim!

Aceasta campanie face parte din proiectul "Inimi deschise".