Verde intens

Initiative pentru o planeta vibranta si sanatoasa, care sa asigure continuitatea vietii pe Pamant.

Actiunile mici de zi cu zi, educatia si informarea permanenta sunt cele ce vor aduce schimbarea pe termen lung. Sprijinim sanatatea planetei noastre si contribuim la binele global prin initiativele noastre. Dedicati scopului nostru de a face toti copiii fericiti, ne implicam in proiecte si initiative de mediu care sa asigure un spatiu sigur si sanatos de dezvoltare pe termen lung pentru cei pe care astazi ii avem in grija.

Credem cu putere ca schimbarea se face pas cu pas.

Exemplul personal al parintilor preocupati de mediul in care traiesc, sadeste seminte sanatoase in sufletelor copiilor, care si ei vor transmite mai departe catre generatiile viitoare acelasi respect pentru casa noastra, planeta care ne gazduieste.

Asociatia Echipa Omenirii isi propune sa sustina protectia mediului prin proiecte punctuale care sa aduca un plus la situatia mediului inconjurator din tara noastra.

Fie ca este vorba despre poluarea aerului, a apei, a spatiilor verzi, reciclare sau educatia copiilor catre cultivarea plantelor si hrana sanatoasa, ne implicam cu seriozitate si daruire pentru ca atat noi cat si copiii nostrii sa putem trai intr-un spatiu curat si sigur, care nu ne ameninta sanatatea.

In acest sens, asociatia pune la dispozitie intreaga echipa dedicata si face apel la orice specialist dornic sa se implice in aceste actiuni de salvare si protejare a spatiului in care traim.   

De ce este important sa ne implicam in problemele de mediu?

•    Deoarece calitatea vietii noastre este direct proportionala cu calitatea mediului in care traim (aer, apa, sol, paduri)
•    Daca nu ne implicam ACUM voluntar in solutionarea problemelor de mediu viitorul apropiat ne va forta sa o facem 
•    In urma industrializarii intensive mediul s-a deteriorat in proportie de 60%. Daca nu este stimulat sa se regenereze, deteriorarea lui va continua. 
•    Este important sa ne informam si sa fim educati cu privire la micile actiuni individuale care dauneaza mediului in fiecare zi si care pot fi schimbate.
•    Dezvoltarea durabila este conditionata de protectia mediului.
•    Evolutie inseamna grija, iar intr-o societate evoluata, membrii comunitatii ingrijesc si onoreaza locul unde traiesc.

Indiferent unde te-ai afla, sta in puterea ta sa contribui cu plantarea unui pom fructifer sau copac pentru reinverzirea planetei noastre. Cel mai bun moment este primavara devreme sau toamna tarziu si cel mai potrivit loc este cel de langa tine, unde tu si copiii tai respirati. Decide ca de-acum ai dreptul la un aer curat si vei face ceva pentru asta!

Verifica periodic sectiunea "In actualitate" pentru a putea afla ultimele campanii umanitare. Daca doresti sa afli istoricul activitatilor noastre din 2010, vezi "Istoric activitate"

IMPLICA-TE SI TU CU O DONATIE SAU VOLUNTARIAZA! SCRIE-NE PE PAGINA DE CONTACT.