Consiliere spirituala

voluntariat consiliere spirituala
voluntariat consiliere spirituala

Cladirea sperantei si intarirea credintei in ajutorul Divin sunt parte din munca noastra.

Credinta in Dumnezeu se dovedeste cateodata a fi elementul cheie de care au nevoie tinerii ca sa-si gaseasca drumul drept in viata. Am cunoscut in centrele de plasament copii care l-au gasit singuri pe Dumnezeu. Si care s-au refugiat in credinta pentru a se intari si a-si gasi echilibrul in viata lor de zi cu zi. I-am vazut pictand icoane si invatandu-i pe altii despre ce este moral si bine sa faca. Ne spuneau si noua si erau foarte nedumeriti de ce lumea este atat de nedreapta si inselatoare.

Am intalnit si o mamica care isi dorea cu ardoare sa-si boteze copilasul nou nascut pentru a-i asigura sanatatea si protectia Divina. Asa stia ca este bine sa faca si suferea din cauza ca lipsurile materiale o impiedicau sa faca botezul.

Lipsa educatiei spirituale si ghidarea timpurie prin repere si valori de baza, ii lasa vulnerabili in societate. Confuzia intre ce este bine si ce este rau ii conduce pe carari laturalnice de unde cu greu se mai reabiliteaza. Devin victime usoare pentru cei care vor sa se foloseasca de tineretea si lipsa lor de cunoastere.

Voluntariaza in aceasta initiativa si ajuta tinerii sa porneasca cu incredere pe cararea lor vorbindu-le despre Dumnezeu, viata pe Pamant si eternitatea sufletului. Scrie-ne despre tine pe pagina de contact.