Consiliere maternala

Consiliere pentru tinerele mamici fara experienta, greu incercate in primii ani de crestere a copilului.

Educatia din centrul de plasament lasa de dorit la capitolul contraceptie. Iar daca informatia despre contraceptie este totusi oferita, varsta, lipsa maturitatii si a evaluarii corecte asupra factorilor de risc implicati, fac totusi ca tinerii sa ajunga cu bebelusi in brate chiar dupa iesirea din centru. Tinerele mamici n-au avut parte de o familie in care sa primeasca o educatie de baza si nici n-au avut ocazia sa asiste la cresterea fratilor si surorilor.

Cautam mamici experimentate care pot sa voluntarieze in Bucuresti pentru a oferi asistenta grijulie tinerelor mame. Ajutorul poate consta in a asista mama la ingrijirile si hrana/alaptarea copilului, la a-i oferi consiliere in problemele de sanatate al micutului si indrumare catre cadrele medicale care o pot ajuta, consiliere pentru cumparaturi articole necesare bebelusilor, samd. 

Daca esti o mamica trecuta prin experienta foarte valoroasa a cresterii propriilor copii si doresti sa te alaturi acestei initiative, scrie-ne folosind pagina de contact