Proiecte pentru grupuri & familii

Charity Box - Cosul cu alimente

Proiect umanitar de caritate in colaborare cu supermarketul online Cumparaturionline.com pentru a asigura periodic un cos de alimente familiilor din Bucuresti care intampina dificultati financiare si sunt la limita saraciei. Alaturati-va acestui demers prin a ne ajuta sa strangem fondurile vitale pentru a pune in aplicare aceasta initiativa .

Citeste mai mult
Campanie donatii Craciun
Campanie donatii Craciun

Mos Craciun, fii darnic si bun!

Anul acesta strangem fonduri pentru copilasii familiilor cu membri proveniti din centrele de plasament si care au participat in proiectele noastre sociale. Pentru ca familiile se descurca greu din punct de vedere financiar, dorim ca Mos Craciun sa fie practic si util si sa le aduca hainute, incaltaminte, scutece, o jucarie buna si putin ajutor pentru mami si tati.

Citeste mai mult

Finanteaza asociatia EO

Despre noi

Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și să ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar răspunsul se găsește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.

Citeste mai mult

Cum sa donezi

Transfer bancar

ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR 

Online cu cardul prin Mobilpay.ro

Reprezentantii nostri

Suntem cu Toții Una este credința noastră esențială și ideea care cu adevărat schimbă totul. Când ne regăsim în celălalt atât puterea cât și slăbiciunile, nu putem decât să ne îngrijim, iubim și sprijinim aproapele. Când îmbrățisăm și dăm sens Unimii noastre, în mod natural ne pasă de cel de langă noi, loc sau lucru.

Presedinte

Loredana Man

Vicepresedinte

Raluca Bordei

Director Executiv

Lavinia Ghițu