Proiecte pentru grupuri & familii

Martisor handmade pentru cineva drag

Ofera unei persoane dragi un martisor handmade realizat de voluntarii nostri si ajuta o familie nevoiasa sa iasa din iarna. Trimite-ne o donatie de 3Euro si noi expediem martisorul tau la orice adresa din tara. Donatiile stranse vor ajuta financiar una din familiile asistate de asociatia noastra.

Citeste mai mult

Charity Box - Cosul cu alimente

Proiect umanitar de caritate in colaborare cu supermarketul online Cumparaturionline.com pentru a asigura periodic un cos de alimente familiilor din Bucuresti care intampina dificultati financiare si sunt la limita saraciei. Alaturati-va acestui demers prin a ne ajuta sa strangem fondurile vitale pentru a pune in aplicare aceasta initiativa .

Citeste mai mult

Finanteaza asociatia EO

Despre noi

Noi, cei din Asociația Echipa Omenirii alegem să oferim un sprijin activ societății și să ne canalizăm energia într-un mod pozitiv. Considerăm că blamarea sistemului existent nu este o soluție. Sistemul suntem noi, iar răspunsul se găsește în mâinile și inimile fiecăruia dintre noi. Cine altcineva ar putea face aceasta mai bine? Eu, tu și noi toți împreună.

Citeste mai mult

Cum sa donezi

Transfer bancar

ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR BUCURESTII NOI

Online cu cardul prin Mobilpay.ro

Online prin Paypal

Reprezentantii nostri

Suntem cu Toții Una este credința noastră esențială și ideea care cu adevărat schimbă totul. Când ne regăsim în celălalt atât puterea cât și slăbiciunile, nu putem decât să ne îngrijim, iubim și sprijinim aproapele. Când îmbrățisăm și dăm sens Unimii noastre, în mod natural ne pasă de cel de langă noi, loc sau lucru.

Presedinte & Fondator

Cătălina Surșilov

Vicepresedinte & Fondator

Constantin Surșilov

Vicepresedinte

Mihaela Catană