Cine sunt eu?

Sambata,  24 august, a avut loc o premiera in proiectul "Suntem creatorii vietii noastre". Am avut pentru prima data alaturi de noi copiii din centrul de plasament Ciresarii II din Bucuresti, cu varste intre 14 si 16 ani. Obiectivul nostru a fost sa ii cunoastem si sa identificam nevoile lor pentru a le putea oferi activitati de dezvoltare personala care sa li se potriveasca.

Activitatea de educatie nonformala a fost sustinuta de trei voluntari: Dan Radoiu (coach), Mihaela Vechiu (psihoterapeut) si Irina Tudoran (psiholog).

Ziua a cuprins trei activitati. Am inceput cu doua ore de coaching in care am aflat despre metoda celor 6 intrebari (5W&1H) de analiza a dorintelor noastre si copiii au avut ocazia sa faca sesiuni individuale de coaching cu Dan. Dupa pauza de masa am jucat cu totii jocuri de cunoastere cu Mihaela si am incheiat activitatea cu Irina care ne-a invitat sa intram in contact cu noi insine si sa povestim cum ne simtim. La final, copiii ne-au lasat gandurilor lor si pe o pagina de flipchart.

A fost un inceput bun si la final, au rasarit idei valoroase care abia asteapta sa se materializeze.