Mos Craciun, fii darnic si bun!

In luna decembrie 2016, asociatia noastra a strans donatii pentru cadoul de sub brad de la Mos Craciun. Beneficiarii au fost copiii familiilor tinere care dupa iesirea din centrul de plasament au inceput o viata noua alaturi de cei dragi lor. Pentru ca Mosul si-a propus sa fie practic si util, din donatiile primite s-au cumparat hainute groase de iarna, jucarii educative specifice varstei, cate un cozonac si bomboane de pom.

Read more

Expozitie de pictura cu vanzare la Piraeus Bank

In data de 19 aprilie 2013, am avut ocazia sa ne bucuram de un eveniment special organizat la sediul central Piraeus Bank din Sos. Nicolae Titulescu - o expozitie de pictura cu vanzare in scop caritabil.
Piraeus Bank s-a alăturat astfel initiativei Asociatie “Echipa Omenirii”  de a susține tinerele talente provenite din medii defavorizate si din centre de plasament.

Read more

„VIS a VIS” Expozitie de fotografie in scop caritabil, semnata Dan Mirica

Marti, 7 octombrie 2014, ora 18:30, Libraria Carturesti Verona, a gazduit vernisajul expoziției de fotografie in scop caritabil „VIS a VIS”, semnata Dan Mirica. Lucrarile, 50 la numar, au reprezentat o selectie din calatoriile realizate de cand a inceput pasiunea sa pentru fotografie si ne infatiseaza atat locuri din din Romania, cat si din Paris, Florenta

Read more

Intr-un dialog viu. Biblioteca vie la Peris

Sambata, 15 iunie, cei 35 de copii din centrul de plasament de la Peris, copii care inca nu plecasera inca in vacanta, au citit 6 carti vii, avand ca tematica principala meseriile. Au fost foarte captivati, curiosi si interesati, iar noi, cartile ne-am bucurat sa le deschidem perceptiile, sa le insuflam incredere, sa ii incurajam sa incerce cararile noi ce li se vor deschide in fata. Iata mai jos cateva titluri:

Read more

Impreuna devine posibil

Sambata, 19 ianuarie 2013, a avut loc la sediul asociatiei non-profit Echipa Omenirii,  evenimentul „Impreuna devine posibil”, organizat pentru copiii din cadrul proiectului “Suntem creatorii vietii noastre - Centru de dezvoltare personala”, dedicat copiilor si tinerilor din centrul de plasament de stat de la Peris.  

Read more

Pregatire pentru primul interviu

Sambata, 20 iulie am petrecut o zi plina si frumoasa cu 13 tineri din centrul de plasament de la Peris. Voluntarii nostri specialisti in Resurse Umane si Recrutare, Aurel Turbatu de la Profiller.net  si Raluca Hristea, au invatat tinerii cum sa-si identifice chemarea sau vocatia, cat este de importanta calificarea, unde sunt locurile unde se poate aplica pentru un loc de munca,

Read more