Campanie umanitara in Bucuresti

Incendiu

In urma unui incendiu, o familie din Bucuresti si-a pierdut casa impreuna cu toate bunurile. Trei generatii (bunici, copii, nepoti) au ramas fara un acoperis deasupra capului si fara nimic altceva. Nepotii sunt de 3, 5 si 8 ani, merg la gradinita si la scoala. Din casa lor au mai ramas decat peretii, acoperisul este

distrus. Familia are nevoie disperata de ajutor sub orice forma: donatii de bani, haine pentru adulti si copii, rechizite pt copilul care merge la scoala, jucarii pentru ceilalti doi mai mici, donatii de orice fel.De asemenea, parintii sunt in asteptarea unui bebelus, mama fiind însărcinată în ultimul trimestru și are nevoie de lucruri pentru bebeluș. Momentan stau cu totii pe la prieteni, rude sau cunostinte.

Impresionati de drama acestei familii pe care o cunosc indeaproape, elevii de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti au organizat un vernisaj cu vanzare la Clubul Taranului Roman. Banii vor fi donati familiei.

Suntem invitati cu totii sa sustinem aceasta familie prin cumpararea unui obiect de arta realizat cu dragoste de copiii nostri cu suflet mare.
Vernisajul a avut loc marti, 5.03.2019, de la orele 18.00 la Clubul Taranului Roman.
https://www.facebook.com/events/793262461044246/

Daca doriti mai multe informatii sau puteti ajuta cu donatii de orice fel, va rog contactati-o pe Valentina la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Donatiile se pot aduce la sediul liceului din Bd-ul Iancu de Hunedoara (Punct de reper: Spitalul Grigore Alexandrescu) L-V in intervalul 8:00 - 15:00
Adresa: Bld. Iancu de Hunedoara nr. 27, Sector 1, București.
Transport public: RATB - stația Pasaj Victoria (liniile 1, 10, 34, 46, 182), METROREX - stația Piața Victoriei (liniile M1, M2).