Va invitam sa cititi despre ultimele noutati din asociatia noastra: initiative noi, campanii umanitare, anunturi si apeluri pentru voluntariat, impreuna cu articole pe categorii. Daca preferati, va puteti abona oricand la newsletter si primiti aceste materiale si pe email. Materialele mai vechi de un an sunt arhivate si le gasiti in dreapta paginii.

Pixabay.com

Directioneaza 2% pentru Echipa Omenirii!

In anii trecuti, cu ajutorul donatiilor materiale si financiare, sponsorizarilor si sumelor provenite din 2%, am organizat campanii umanitare care au ajuns la peste 1000 de copii nevoiasi si au angrenat multe resurse umane si companii din Romania. Pentru a ne continua initiativele, suportul fiecaruia este nepretuit pentru noi.

Citeste mai mult

Donatie haine bebelus 1 luna

La inceputul lunii ianuarie, asociatia noastra a oferit o donatie substantiala de lucruri si haine pentru bebelusul baietel de 1 luna al Giorgianei Stan.

Mamica este foarte tanara si a fost in grija centrului de plasament de urgenta Ciresarii2, unde am intalnit-o prima oara. In prezent, aceasta locuieste impreuna cu baietelul ei intr-o locuinta improvizata alaturi de restul familiei sale. Alti frati si surori inca sunt in centrul de plasament, mama neputand sa-i intretina.

Giorgiana nu are nici o forma de venit, are certificat de handicap si este bolnava de HIV. Din fericire, baietelul ei este perfect sanatos, virusul nu s-a transmis. Este verificat periodic si se afla sub supravegherea medicala din acest punct de vedere. Traiesc din ceea ce primesc de la straini, motiv pentru care ii vom mai asista si noi in cadrul campaniilor umanitare pe care le organizam.

 

Fapta buna Craciun
Fapta buna Craciun

Vrei faci o faptă bună de Crăciun?

Iată ce trebuie să știi ca să nu faci mai mult rău decât bine.
De curând o companie care produce ciocolată a anunţat că anul acesta de Crăciun va dona 10.000 de ciocolate unor copii nevoiaşi. Ideea lor a fost întâmpinată cu cel mai mare entuziasm de unii oameni, dar şi cu exasperare de mulţi dintre cei care lucrează în mod constant cu astfel de copii. De unde vine neînţelegerea?

Citeste mai mult